Vés al contingut

Col·labora!

A l’acampada ens hem distribuit en comissions, torns i grups de treball. Si vols col·laborar-hi o tens ganes d’aportar-hi qualsevol cosa, pots apropar-te a la plaça del Pati, o pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic acampadavalls (arroba) gmail (punt) com o del Twitter i el Facebook.

Comissions

 • Cuina: D’entrada donar moltíssimes gràcies a totes les persones que ens porten queviures, plats preparats, estris i ajuda en la preparació dels àpats diaris. La comissió de cuina està oberta a tothom que hi vulgui col·laborar. Recordar que cada dia hi haurà dinara i sopar popular per a tot@s els assistentxs a les activitats i debats organitzats.
 • Activitats / Acció: Aquesta comissió es dedica a organitzar i recollir propostes d’activitats i accions reivindicatives per tal d’amenitzar l’acampada. Una de les feines més important d’aquesta comissió és transmetre als sectors de població més afectats, les nostres propostes, fent contactes directament amb els ciutadans/nes. Qualsevol proposta que volgueu realitzar o que us agradaria que es desenvolupés a l’acampada, serà benvinguda.
 • Logística: Organització material de l’acampada. Aquesta comissió s’encarrega d’aconseguir el material i infraestructura per desenvolupar activitats i tot el que l’acampada es proposi. Donar les gràcies a tothom qui ens ha portat material de forma voluntaria, ja que sense ells/@s això no hagués estat possible.
 • Continguts: És la comissió bàsica i més important que marcarà el futur dels debats i el funcionament de l’#acampadavalls. En aquesta comissió us hi podeu apuntar i començar a treballar; ja sigui formant part d’un grup de treball ja existent o creant-ne un de nou. La premisa d’aquesta comissió i també aplicable a les altres és “Si t’hi apuntes, fes-ho“. Volem idees, però es necessari que la persona que les aporti s’en faci càrrec i busqui persones de l’acampada o externes que hi estiguin interessades en començar a treballar. L’altre opció és proposar una xerrada de petit format que potser pot esdevenir un grup de treball en un futur.
 • Comunicació: Aquesta és la comissió que s’encarrega de generar tota la informació virtual i comunicats, gestionar la informació que emetem per les xarxes socials, estar al corrent de l’estat de les acampades i de les noticies que van sorgint, creació de pamflets, cartells, programació i gestionar la infraestructura de comunicació per a que tothom ens pugui seguir en cas de no poder assistir a l’acampada o a les assemblees.

Torns

Per tal de mantenir #acampadavalls establerta a la plaça del pati, ens hem organitzat en torns de mati, tarda, nit. A cada assemblea, que tenen lloc a les 9 del vespre, es procedirà a el·laborar el torn del dia següent i així durant els dies que duri #acampadavalls.

Grups de treball

Dins de la comissió de continguts, hi ha els grups de treball que generen debats i propostes per tal d’aportar demandes a l’assemblea general i que siguin aprovades o denegades.

En cas d’aprovació es posaran en un manifest de l’#acampadavalls que posteriorment, també en assemblea general es decidirà com gestionar-les. En cas de rebuig o no arribar a consens, el grup de treball corresponent tornarà a formular la demanda en les seves reunions periòdiques.

A continuació us posem la llista de grups de treball que s’han format:

Economia:

Medi Ambient:

Educació:

Cultura:

Habitatge:

Sanitat:

Participació política i drets dels usuaris:

Xerrades proposades

Objecció fiscal

Llei electoral

Programari Lliure

Distribució de #acampadavalls

2 comentaris leave one →
 1. Roser Roselló permalink
  Mai 31, 2011 10:00 am

  Hola!
  Bé, primer dir que, tot i ser de Valls, actualment visc a Barcelona ja que estic estudiant allí i estic més posada en l’acampada de Barcelona que en aquesta.

  Després també m’agradaria expressar el meu total recolzament a totes les acampades, a tot aquest moviment que, a parer meu, comença des de les entranyes de cada persona indignada.

  Força, que la lluita continua. Que això només és el prinvipi d’una revolució. N’hi ha que en diuen: Spanish Revolution, jo parlaria més de World Revolution, ja que, en més o menys mesura molts països aporten el seu gra de sorra en el moviment o ens han inspirat per sortir al carrer perquè sentin el nostre malestar i dir als governants que ens sentim estafats i menyspreats per ells, que si els votem és perquè defensin al poble, no perquè es tirin ells els plats pel cap i es dongun la culpa del què passa els uns als altres.
  Ara toca que s’arromenguin els pantalons i, no volen retallades?? Doncs que es retallin les paraules i els sermons i que ens ajudin, que ens demostrin que ens escolten, que callin i treguin les orelles, que per alguna cosa estan.

  EL POBLE PARLA!

 2. Agost 7, 2011 5:05 am

  RepresentaT-e.
  Somos un grupo que creemos que es necesario un mayor nivel de participación ciudadana en la vida pública para un mejor funcionamiento de la democracia.
  Pedimos que se implante una plataforma digital donde ejercer la e-democracia y poder votar con el e-DNI propuestas elevadas por ciudadanos y/o grupos, facilitándonos de esta manera el derecho a usar la LEY de INICIATIVA POPULAR. En Andalucía ya se hace a nivel estatal con la plataforma “Participa en Andalucía” y queremos que se haga también a nivel estatal.

  Ejercemos medida de presión para que los políticos conozcan y adopten la iniciativa.

  Creemos que nuestros proyectos pueden tener intereses comunes y quisiéramos colaborar con vosotros. Creemos que el concepto de participación en democracia es lo importante. Si os gustamos y quisierais, quisiéramos apoyar vuestra iniciativa y publicitaríamos desde nuestra página en la futura sección “iniciativas amigas” así como vuestros nuevos eventos. También consideraríamos crear nuevas líneas de actuación conjuntas si el interés es común.

  Estamos abiertos a cualquier otra sugerencia de colaboración.
  Y agradeceríamos vuestra respuesta y una posible colaboración conjunta.

  Saludos y suerte desde
  el equipo de represéntaT-e

  Para más información de esta iniciativa:
  http://www.representat.es.tl

  Para apoyar esta iniciativa:
  http://actuable.es/peticiones/mas-participacion-democracia-exige-implantar-iniciativa-2

  Para difundir esta iniciativa:
  http://www.facebook.com/pages/RepresentaT/188713487851123?sk=wall

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: